Για εμάς


Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ με το νέο κατάστηάα μας στην Λιβαδειά με ηλεκτρονικά τσιγάρα και υγρά αναπλήρωσης είναι πολυσύνθετος και παράλληλα σαφής και ευνόητος.

ΕΜΠΟΡΕYOΜΑΣΤΕ ΜOΝΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ με κριτήριο την ποιότητα και την αξιοπιστία τους και όχι με γνώμονα το εμπορικό κέρδος και μόνο. Θεωρούμε πως κάθε προϊόν που εντάσσεται στην γκάμα μας πρέπει να είναι το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία του και να συνεισφέρει θετικά στην υπάρχουσα ποικιλία ανταγωνιστικών προϊόντων.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

Το e-atmizw αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται μόνο με τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές και πιστοποιήσεις που απαιτούνται ώστε να εγγυώνται κορυφαία ποιότητα και μέγιστη ασφάλεια στον χρήστη.

Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΑΣ βασίζεται στο σεβασμό προς τον πελάτη μας και την προθυμία μας να του μεταφέρουμε την ευρεία τεχνογνωσία που διαθέτουν όλοι οι συνεργάτες μας και κυρίως το προσωπικό μας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ MΑΣ

Είναι να συμβάλουμε στην διάδοση της χρήσης ενός επαναστατικού εναλλακτικού τρόπου πρόσληψης νικοτίνης και να βοηθήσουμε όλους αυτούς που θέλουν να υιοθετήσουν μία νέα, πιο καθαρή, λιγότερο βλαβερή αλλά και πιο οικονομική συνήθεια.